Manufacturing guide - din plattform för effektiv kunskapshämtning

Manufacturing Guide är ett pågående projekt som finansieras av det strategiska innovationsprogrammet Metalliska material. Programmet stärker svensk konkurrenskraft genom nya metallösningar.

Gratistjänsten Manufacturing Guide hjälper dig som arbetar med produktutveckling och tillverkning att hitta rätt material, bearbetningsmetod och leverantör. Tjänstens innehåll är både användargenererat samt baserad på information från akademi, forskningsinstitut och branschorganisationer.

Guiden samlar kända och okända möjligheter inom allt ifrån material till bearbetningsmetoder. All information presenteras lättöverskådligt och gör det även lätt att komma i kontakt med relevanta experter och leverantörer.

Redan nu innehåller sajten förklarande sammanfattningar för över 450 bearbetningsmetoder för bland annat formning, skärning, gjutning, sammanfogning och ytbehandling. Under 2017 fortsätter arbetet med att fördjupa och bredda innehållet samtidigt som det påbörjade arbetet med materialpresentationer fortsätter.

I samarbete med Manufacturing Guide erbjuder Metalliska material dig som leverantör sänkt medlemskapsavgift i leverantörsregistret: 

Ange koden "mguide17" så får du 30% rabatt på leverantörsmedlemskap.

Börja använda guiden redan idag:
www.manufacturingguide.com


Från programkonferensen Metalliska material 7-8 mars 2017.